Het kookles programma voor volwassenen.
Wij bieden mogelijkheid voor 1 op 1 kooklessen, met zijn tweetjes of voor kleine groepen ook als teamuitje. Ook is het mogelijk om online kooklessen te volgen. Wij koken live mee en begeleiden u stap voor stap met alle handelingen.

Kooklessen

(ook maatwerk mogelijk)

Soepen & Sauzen | €95 p.p.

Soepen & Sauzen | €95 p.p.

Altijd al willen weten hoe een perfecte bijpassende saus bijv.  jus de veaux of een beurre blanc te maken én tegelijkertijd wat meer variatie in je soepenassortiment te maken 😉 Doe dan mee. Leuk om te doen. Voortaan draai je je hand niet meer om voor een bijpassende saus en een gebonden of heldere soep! Uiteraard proeven we zelf onze zelfgemaakte soepen en sauzen met een bijpassend gerecht. Vanaf 2 personen te boeken.

Pasta |  €55,00 p.p.

Pasta | €55,00 p.p.

Zelf leren pasta maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je gaat deeg maken en zelf kneden. Met een pastamachine maken we tagliatelle en ook maak je zelf gevulde pasta. Na afloop kan je de verse pasta meenemen naar huis. Bij groepsreserveringen mag er ook gezamenlijk gegeten worden! (+€15,00 p.p.) Vanaf 2 personen te boeken.

Vegetarisch koken | €85 p.p.

Vegetarisch koken | €85 p.p.

Wil je leren koken zonder vlees en zodoende eens wat variatie aanbrengen in je eetpatroon? Doe dan mee met de kookles vegetarisch koken. Er komen verschillende technieken aan bod. Zo kan je elke dag een lekker gerecht maken. Uiteraard eten we de lekkere vegetarische gerechten heerlijk op! Vanaf 2 personen te boeken.

Lacanche kookles Masterclass | €125 p.p.

Lacanche kookles Masterclass | €125 p.p.

Vanaf 2 personen te boeken bij ons op de lokatie. Een bijzondere les om vertrouwd te worden met uw Lacanche fornuis. Dat kan bij ons of bij u op uw eigen fornuis. Vooraf wordt uw doel besproken en wij dragen zorg voor de ingrediënten. Excl. evt. reiskosten. Bij bezoek aan huis kunnen er reiskosten berekend worden. Prijs op aanvraag.

Thema's op aanvraag

Thema's op aanvraag

Er is nog veel meer mogelijk. Bespreek uw wensen gerust met ons!

Franse Tartelettes | €65 p.p.

Franse Tartelettes | €65 p.p.

Leer de 3 lekkerste tartelettes zelf maken! Chocolade, peer en ook citroen merengue. Natuurlijk gaan deze ook mee naar huis. Mjammie!!! Vanaf 2 personen te boeken.

Basis Cursus

Prijs € 325,00 per persoon

U kunt ook een online verzoek indienen.

  • Basistechnieken van het koken zoals blancheren, grilleren, etcétera

  • Koude en warme sauzen bereiden op basis van een roux

  • Basisversnijdingen en bereidingswijzen van vlees, vis, groenten, fruit, aardappelen

  • Gerechten op smaak brengen met diverse kruiden

  • Heerlijke nagerechten

Voor meer informatie kunt U bellen met 070 204 26 50

Kinderkoken

Kinderkookles
Wij verzorgen ook kooklessen voor kinderen op scholen en BSO’s.

Wilt u op school of de BSO kookles voor de kinderen? Neemt u dan contact op met 070 204 26 50

Ook bieden wij ook een programma met online kooklessen voor kinderen.
Hierbij kunt u thuis uw kind mee laten koken en het diner laten bereiden.
Natuurlijk dient u wel een oogje in het zeil te houden.

Hieronder vindt u ons programma!

Online diner koken Kids € 12,50 p.p. (start weer in het voorjaar)

Aanbevolen leeftijd vanaf ca. 9/10 jaar en een ouder aanwezig. We starten rond 17.00 en rond 18.00/18.30 staat het eten op tafel. Aanmelden info@haagsekookschool.nl Na aanmelden ontvang je de ingrediëntenlijst en materialen lijst. Daarna nog de inlog en betaal link. Leuk voor kids en tieners tot ca 17 jaar.

Prinsessen/ Piraten party € 24,95 p.p.

Dit is leuk voor de kleintjes. Prinses of Piraat Ook gaan we ieder een klein cake-je versieren en als afsluiting ook nog een mooie schatkist knutselen. Andere thema's zijn uiteraard bespreekbaar! Duur van het feestje ongeveer 1 uur en 45 minuten. Natuurlijk is er ook tijd om te zingen voor de jarige en kadootjes uit te pakken.

Pasta party € 23,50 p.p.

Kookfeest voor de kindjes van 7+. Eerst ontvangst en daarna gaan we naar de keuken om het pasta deeg te maken. Als het deeg aan het rusten is hebben we tijd om de kadootjes uit te pakken. Vervolgens gaan we in groepjes de pasta maken met de pasta machine. De pasta wordt in bakjes mee naar huis genomen. Duur van het feestje is ongeveer 1 uur en 45 minuten. Opeten bij ons kan ook, dan duurt het feestje ca 30 minuten langer en komt er ook saus bij de pasta;-) prijs + € 5,00 p.p.

Pizza party € 24,95 p.p.

Kookfeest voor kinderen van 7+. Eerst ontvangst en daarna gaan we naar de keuken om zelf het pizza deeg te maken helemaal vanaf het begin. Als het deeg gaat rusten is het tijd voor een pauze. Tijdens deze pauze kunnen kadootjes uitgepakt worden. Vervolgens gaan we de pizza uitrollen en beleggen. De pizza's worden in de oven gebakken en worden in de keuken opgegeten. Duur van het feestje is ongeveer 2 uur.

Cupcake party € 24,95 p.p.

Dit is een leuk bakfeest feestje voor kindjes van 6+. Eerst ontvangst en daarna gaan we in de keuken om zelf het cupcake beslag te maken. Je mag je eigen baking cups kiezen. Als de cup cakes in de oven staan is er tijd om kadootjes uit te pakken en evt. een extra activiteit te doen. Als de cupcakes voldoende afgekoeld zijn, mogen ze versierd worden met verschillende strooisels. (+€ 2,50 p.p. voor fondant) De cupcakes worden in doosjes mee naar huis gegeven.

Koekjes party € 24,95 p.p.

Bakfeest voor kindjes van 7+. Eerst ontvangst en daarna gaan we naar de keuken om het koekjes deeg te maken. Als de koekjes in de oven staan is er tijd om kadootjes uit te pakken en evt. een extra activiteit. Als de koekjes voldoende afgekoeld zijn, mogen ze versiert worden met glazuur en verschillende strooisels. De koekjes worden in een doosje mee naar huis genomen. Duur van het feestje is ongeveer 2 uur.

Sushi party € 25,95 p.p.

Kookfeest voor kinderen van 8+. We beginnen met ontvangst en daarna gaan we naar de keuken om de sushi rijst te maken. Als de rijst in de lage temperatuur oven staat is het tijd voor een pauze. Tijdens deze pauze kunnen kadootjes uitgepakt worden. Vervolgens gaan we de sushi beleggen en rollen. De sushi wordt mee naar huis genomen. Duur van het feestje is ongeveer 2 uur. Opeten bij ons kan ook, dan duurt het feestje ca 30 minuten langer. prijs + € 5,00 p.p.

Uitbereiding Feestje

Regenboogtaart € 32,50 Multi colour taart € 25,00 Overig taarten op aanvraag. Limonade fontein € 2,00 p.p. Chocolade fontein € 9,95 p.p. Mini popcorn machine € 3,00 p.p. Suikerspin machine € 4,50 p.p. Pannenkoeken/ Tosti's € 5,00 p.p. Broodje knakworst € 3,75 p.p. etc. en er kan nog veel meer, geef uw wensen door! Water en siroop is inbegrepen. Frisdrank op verzoek tegen een kleine vergoeding.

Taart party € 32,50 p.p.

Dit is een leuk bakfeest feestje voor kindjes van 9+. Eerst is het ontvangst en daarna gaan we de keuken in om het taart beslag te maken. Je mag je eigen taart en neemt die mee naar huis. Als de taarten in de oven staan is er tijd om kadootjes uit te pakken en evt. een extra activiteit te doen. Als de taarten voldoende afgekoeld zijn, mogen ze versierd worden met fondant en verschillende strooisels. De taarten worden in doosjes mee naar huis gegeven. Duur ca 2,5-3 uur

High Tea party € 34,50 p.p.

Dit is leuk voor de wat oudere tieners, maak je eigen high tea en ga daarna aan een gedekte tafel heerlijk zitten kletsen en genieten van alle gemaakte lekkers! Uiteraard volledig in stijl met etagiéres. Duur ca 2,5-3 uur

3 gangen koken € 37,50 p.p.

Dit is toch helemaal geweldig! samen met je vrienden of vriendinnen je eigen diner koken en het daarna aan de mooi gedekte tafel opeten! Hoe cool! geheel in stijl uiteraard!! Dit feestje duurt ca 3 uur.

 

 

GEÏNTERESSEERD IN EEN KOOKLES?

Reserveer nu!

Contact