Tijdens de Corona Pandemie is er geen kookles programma voor volwassenen.Wel kunt u uw wensen kenbaar maken per email. Ook is het mogelijk om online kooklessen te volgen. Dit is ook leuk als team uitje. Wij koken live mee en begeleiden u stap voor stap met alle handelingen.

Kooklessen

(alleen online)

Soepen & Sauzen | €85 p.p.

Soepen & Sauzen | €85 p.p.

Altijd al willen weten hoe een perfecte bijpassende saus bijv.  jus de veaux of een beurre blanc te maken én tegelijkertijd wat meer variatie in je soepenassortiment te maken 😉 Doe dan mee. Leuk om te doen. Voortaan draai je je hand niet meer om voor een bijpassende saus en een gebonden of heldere soep! Uiteraard testen we zelf onze zelfgemaakte soepen en sauzen!

Pasta |  €55,00 p.p.

Pasta | €55,00 p.p.

Zelf leren pasta maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je gaat deeg maken en zelf kneden. Met een pastamachine maken we tagliatelle en ook maak je zelf verschillende gevulde pasta's. Na afloop kan je de verse pasta meenemen naar huis. Bij groepsreserveringen mag er ook gezamenlijk gegeten worden! (+€5,00 p.p.)

Vegetarisch koken | €85 p.p.

Vegetarisch koken | €85 p.p.

Wil je leren koken zonder vlees en zodoende eens wat variatie aanbrengen in je eetpatroon? Doe dan mee met de kookles vegetarisch koken. Er komen verschillende technieken aan bod. Zo kan je elke dag een lekker gerecht maken. Uiteraard eten we de lekkere vegetarische gerechten heerlijk op!

Lacanche kookles | €85 p.p.

Lacanche kookles | €85 p.p.

Een bijzondere les om vertrouwd te worden met uw Lacanche fornuis. Dat kan bij ons of bij u op uw eigen fornuis. Vooraf wordt uw doel besproken en wij dragen zorg voor de ingrediënten. Excl. evt. reiskosten.

Thema's op aanvraag

Thema's op aanvraag

Er is nog veel meer mogelijk. Bespreek uw wensen gerust met ons!

Online Kookles Lacanche €27,50

Online Kookles Lacanche €27,50

Wil jij meer leren over een specifiek deel van je Lacanche fornuis, meld je dan nu aan! Thema' s; De plancha Lage temperatuur oven Kosten €27,50 voor 1 uur, na aanmelding ontvang je de ingrediëntenlijst en de inloglink. Doe jij ook mee? Meld je aan op info@sparklingfood.nl

Basis Cursus

Deze cursus is niet beschikbaar

U kunt wel een online verzoek indienen.

  • Basistechnieken van het koken zoals blancheren, grilleren, etcétera

  • Koude en warme sauzen bereiden op basis van een roux

  • Basisversnijdingen en bereidingswijzen van vlees, vis, groenten, fruit, aardappelen

  • Gerechten op smaak brengen met diverse kruiden

  • Heerlijke nagerechten

Voor meer informatie kunt U bellen met 070 204 26 50

Kinderkoken

Kinderkookles
Wij verzorgen ook kooklessen voor kinderen op scholen en BSO’s.

Wilt u op school of de BSO kookles voor de kinderen? Neemt u dan contact op met 070 204 26 50

Tijdens de Corona Pandemie bieden wij ook een programma met online kooklessen voor kinderen.
Hierbij kunt u thuis uw kind mee laten koken en het diner laten bereiden.
Natuurlijk dient u wel een oogje in het zeil te houden.

Hieronder vindt u ons programma!

Online Dinsdag diner koken Kids vega € 12,50

Aanbevolen leeftijd vanaf ca. 10 jaar en een ouder aanwezig. We starten rond 16.15 en rond 18.00 staat het eten op tafel. Aanmelden info@haagsekookschool.nl Na aanmelden ontvang je de ingrediëntenlijst en materialenlijst. Daarna nog de inlog en betaal link. Leuk voor kids en tieners tot ca 17 jaar.

Online Donderdag diner koken Kids € 12,50

Aanbevolen leeftijd vanaf ca. 10 jaar en een ouder aanwezig. We starten rond 16.15 en rond 18.00 staat het eten op tafel. Aanmelden info@haagsekookschool.nl Na aanmelden ontvang je de ingrediëntenlijst en materialenlijst. Daarna nog de inlog en betaal link. Leuk voor kids en tieners tot ca 17 jaar.

Online Zaterdag 11.00 uur Hapjes maken Kids € 10,00

Lekkere hapjes maken voor bij de zaterdag lunch of borrel! Vanaf ca 7 jaar met een ouder. Duur ca. 1 uur Aanmelden via info@haagsekookschool.nl Na aanmelden ontvang je de ingrediëntenlijst en de materialenlijst. Daarna nog de inlog en een betaallink. Leuk voor kids en tieners tot ca 17 jaar.

Online Zaterdag 13.00 uur taart bakken Kids € 12,50

Lekker bakken! Taart! Vanaf ca 7 jaar met een ouder. Duur ca. 1,5 uur. Aanmelden via info@haagsekookschool.nl Na aanmelden ontvang je de ingrediëntenlijst en de materialenlijst. Daarna nog de inlog en een betaallink. Leuk voor kids en tieners tot ca 17 jaar.

 

 

GEÏNTERESSEERD IN EEN KOOKLES?

Reserveer nu!

Contact