Geregeld verzorgen we diners aan huis of een andere locatie. We verzorgen de voorbereiding, het diner evt. extra meubilair, dekken de tafel , koken een menu op uw wensen afgestemd en na afloop ruimen we alles weer op en we nemen ook de afwas mee. Of het 3 gangen of 10 gangen zijn, of een walking diner, het is geen probleem.

Gastvrouwen kunnen we extra inzetten en ook kunnen we het gehele drank assortiment verzorgen. We zijn gewend met huwelijks feesten, geboortefeesten, 21 party’s, Sweet Sixteens, house warmings en nog veel meer. In een persoonlijk gesprek maak ik graag kennis om uw wensen te bespreken en zo uw gelegenheid te personaliseren.

Clare

Wij bestellen regelmatig hapjes bij The M & Sparklingfood. Ze zijn altijd even lekker en super vers! Dini is zeer flexibel en service gericht, zij verzorgd alles tot in de puntjes en komt iedere keer weer met nieuwe ideeën. Warm of koud, zoet of hartig alles kan en de kwaliteit is altijd perfect!

Robert Kranenborg

Over mij na een 4 gangen diner op locatie; “ontzettend leuk dat er door een vrouw gekookt wordt!” “de mooiste combinatie van de avond, ongelofelijk dat hapje van de Hollandse garnaaltjes met de juiste cocktailsaus waar die heerlijke whiskey in zit, die combineerde met de sigaar zo fantastisch mooi, daar zou ik morgen weer voor terug willen komen!” “daarna hebben we het kwarteltje gekregen, het tweede hoogtepunt voor mij in het menu. Het was een prachtige kwartel, deze waren zo mooi van smaak, dat bewijst maar weer hoe mooi vlees/ gevogelte kan geven. De jus, ja dat is mijn plezier, gewoon een pure jus, zoals je die erbij geserveerd heb met de knolselderijpurée, dat kleine zoette toontje, de prachtige smaak van het gevogelte op de juiste manier gebraden en dat die mooie jus erbij, meer was niet nodig. In balans! Geweldig!!”

Marian & Martijn

Dini heeft op onze bruiloft een heerlijke lunch verzorgt bij ons in huis. Alles was heel mooi aangekleed en het eten en drinken was erg goed verzorgd. Precies in de juiste setting zoals wij dat wilden. Toen we na onze huwelijksnacht thuis kwamen was het natuurlijk ook prettig dat je niet kon zien dat ze was geweest, alles was netjes opgeruimd. Top verzorgd!

GEÏNTERESSEERD IN ONZE CATERING?

Vraag nu uw offerte aan!

Contact