MIJN NAAM IS DINI JANSSENS

Al meer dan 25 jaar kookfanaat en gepassioneerd van Lacanche fornuizen en Falk koperen pannen. Waar komt mijn passie voor eten en drinken vandaan? Mijn hele leven ben ik al in de weer met eten en drinken.In mijn kinderjaren ben ik opgevoed met groenten uit eigen tuin. Tuurlijk had ik ook mijn eigen tuintje gevuld met radijs, wortels, aardbeien, boontjes, rettich, en doperwtjes. Als het tijd was om te oogsten dan was iedereen er druk mee. Snijbonen draaien, gezellig, aan de keukentafel, bessen ritsen voor het sap en voor de jam. Op de zondagen bakte ik altijd een vers gebakken taart voor de visite. Na de middelbare school ging ik naar de Hotelschool in Tilburg, de Rooi Pannen. Daar begon het pas echt. Ik kwam letterlijk in aanraking met wijn en spijs. Ik herinner me nog al te goed de wijnreis in de tweede klas.

Ook het werken in de top restaurants maakte mij steeds nieuwsgieriger naar nog meer kennis. Na deze opleiding goed af gerond te hebben besloot ik mijn kennis verder te verdiepen met de opleiding tot vinoloog en ook wijn-spijs van Peter Klosse in restaurant de Echoput in Hoog Soeren. Al die tijd werkte ik in diverse restaurants in Brabant en later in de regio Den Haag. Om er enkele te noemen; Restaurant Busio, Restaurant Valentijn, Restaurant de Graaf, Hostellerie van Gaalen en Golfclub Prise d’eau. Inmiddels trouwde ik en besloot ik de horeca vaarwel te zeggen, maar dat lukte niet helemaal. 2 maanden later stond ik bij de Kamer van koophandel om mijn bedrijf in te schrijven.
Inmiddels doogegroeid met kooklocaties in Den Haag en Amsterdam. Ik ben erkend verkooppunt voor Lacanche fornuizen en verzorg daarnaast op mijn locaties kooklessen.
Ik ben de kookspecialist die u leert de beste kookprestaties uit uzelf te halen en ik kan u als geen ander laten zien hoe u met Lacanche fornuizen de mooiste gerechten maakt en het fornuis voor u laat koken! Bij aankoopadvies is het daarom belangrijk om met uw eigen kookstijl en dagelijks levenspatroon het beste Lacanche fornuis samen te stellen en daarna te bestellen. Voor de unieke Lacanche beleving maken wij graag na de plaatsing een extra afspraak, om samen met u, op uw nieuwe Lacanche fornuis het beste resultaat te behalen!

Graag verwelkom ik u!

Onze klanten

U bent in goed gezelschap

Schaap / Citroen

Oger

NIBC

Gemeente Den Haag

Salomons van der Valk

Stichting NOB

Staedion

Ploeg Lodder Princen

Hema

Ekoplaza Wassenaar

ROCVA: Airport College

La Casa del Habano

Juwelier Christianne Dings

Customer Revolution

Citybox Binckhorst

DTZ Zadelhoff

Geïnteresseerd in wat wij doen?

Kijk gerust verder

Services