Kinderkoken

Wij organiseren reguliere kinderkooklessen op onze lokatie en extern in de leeftijd 6-12 jaar.Wij zijn de Kinder Kookschool voor kooklessen op heel veel BSO’s en Scholen in en om Den Haag en Amsterdam.Door zelf te koken met gezonde voeding, gaan kinderen ook veel gezonder eten.Dit komt omdat je het zelf maakt!
Wilt jouw school of BSO dat ook?
Stuur dan een mail naar info@haagsekookschool.nl of bel met 070-2042650 info@kookstudiotompouce.nl of bel met 020-2101788
Let op!!! Ook online kooklessen voor kids!!! Kijk onderaan deze pagina!!!
Wil jij een kinderfeestje bij ons vieren? Vraag naar de mogelijkheden!
Ivm corona kunnen programma’s aangepast zijn, afhankelijk van de geldende maatregelen.
Extra optie’s die verlengen de duur van het feestje.
(handig als pizza deeg aan het rijzen is, cupcakes of koekjes in de oven zitten of pasta deeg aan het rusten is)
Limonade fontein € 2,00 per kind
Zelf je beker limonade uit de verlichte fontein tappen is echt feest!
Chocolade fontein € 9,95 per kind
Met een chocoladefontein kun je chocolade fonduen. Fruitsoorten (afhankelijk van het seizoen) banaan, meloen, appel, druiven, aardbei, peer en frambozen. Maar ook marshmallows worden geserveerd.
Mini-popcorn machine € 3,00 per kind
Suikerspin machine € 4,50 per kind
Groente- en fruit snack € 4,50 per kind
Schort versieren € 9,50 per kind

Water en siroop is inbegrepen.

Online Maandag diner koken Kids vega € 12,50

Aanbevolen leeftijd vanaf ca. 9/10 jaar en een ouder aanwezig. We starten rond 16.15 en rond 18.00 staat het eten op tafel. Aanmelden info@haagsekookschool.nl Na aanmelden ontvang je de ingrediëntenlijst en materialenlijst. Daarna nog de inlog en betaal link. Leuk voor kids en tieners tot ca 17 jaar.

Prinsessen/ Piraten party € 21,50 p.p.

Dit is leuk voor de kleintjes. Prinses of Piraat Ook gaan we ieder een klein cake-je versieren en als afsluiting ook nog een mooie schatkist knutselen. Andere thema's zoals superhero zijn uiteraard bespreekbaar! Duur van het feestje ongeveer 1 uur en 45 minuten. Natuurlijk is er ook tijd om te zingen voor de jarige en kadootjes uit te pakken.

Pasta party € 21,50 p.p.

Kookfeest voor de kindjes van 7+. In de opkamer is de ontvangst aan de Tea-table. (blauw of roze thema). Daarna gaan we naar de keuken om het pasta deeg te maken. Als het deeg aan het rusten is hebben we tijd om de kadootjes uit te pakken in de opkamer. Vervolgens gaan we in groepjes de pasta maken met de pasta machine. De pasta wordt in bakjes mee naar huis genomen. Duur van het feestje is ongeveer 1 uur en 45 minuten. Opeten bij ons kan ook, dan duurt het feestje ca 30 minuten langer en komt er ook saus bij de pasta;-) prijs + € 5,00 p.p.

Pizza party € 21,95 p.p.

Kookfeest voor kinderen van 8+. In de opkamer is de ontvangst aan de Tea-table. (blauw of roze thema). Daarna gaan we naar de keuken om zelf het pizza deeg te maken. Als het deeg in de rijskast gaat rusten is hebben we tijd voor een pauze in de opkamer. Tijdens deze pauze kunnen kadootjes uitgepakt worden. Vervolgens gaan we de pizza uitrollen en beleggen. De pizza's worden in de oven gebakken en worden in de keuken opgegeten. Duur van het feestje is ongeveer 2 uur.

Cupcake party € 21,95 p.p.

Dit is een leuk bakfeest feestje voor kindjes van 6+. In de opkamer is de ontvangst aan de Tea-table. (blauw of roze thema). Daarna gaan we naar de keuken om het cup cake beslag te maken. Je mag je eigen baking cups kiezen. Als de cup cakes in de oven staan is er tijd om in de opkamer kadootjes uit te pakken en evt. een extra activiteit te doen. Als de cupcakes voldoende afgekoeld zijn, mogen ze versierd worden met fondant en verschillende strooisels. De cupcakes worden in doosjes mee naar huis gegeven.

Koekjes party € 21,95 p.p.

Bakfeest voor kindjes van 6+. In de opkamer is de ontvangst aan de Tea-table. (blauw of roze thema). Daarna gaan we naar de keuken om het koekjes deeg te maken. Als de koekjes in de oven staan is er tijd om kadootjes uit te pakken en evt. een extra activiteit. Als de koekjes voldoende afgekoeld zijn, mogen ze versiert worden met glazuur, fondant en verschillende strooisels. De koekjes worden in een doosje mee naar huis genomen. Duur van het feestje is ongeveer 2 uur.

Sushi party € 22,95 p.p.

Kookfeest voor kinderen van 8+. In de opkamer is de ontvangst aan de Tea-table. (blauw of roze thema). Daarna gaan we naar de keuken om de sushi rijst te maken. Als de rijst in de garingsoven staat is het tijd voor een pauze. Tijdens deze pauze kunnen kadootjes uitgepakt worden. Vervolgens gaan we de sushi beleggen en rollen. De sushi wordt mee naar huis genomen. Duur van het feestje is ongeveer 2 uur. Opeten bij ons kan ook, dan duurt het feestje ca 30 minuten langer. prijs + € 5,00 p.p.

Uitbereiding Feestje

Regenboogtaart € 29,95 Multi colour taart € 24,95 overig op aanvraag. Limonade fontein € 2,00 p.st. Chocolade fontein € 9,95 p.p. Mini popcorn machine € 3,00 p.p. Suikerspin machine € 4,50 p.p. Pannenkoeken € 5,00 p.p. Broodje knakworst € 2,50 p.p. etc. en er kan nog veel meer, geef uw wensen door!

Taart party € 29,95 p.p.

Dit is een leuk bakfeest feestje voor kindjes van 9+. In de opkamer is de ontvangst aan de Tea-table. (blauw of roze thema). Daarna gaan we naar de keuken om het taart beslag te maken. Je mag je eigen taart en neemt die mee naar huis. Als de taartenin de oven staan is er tijd om in de opkamer kadootjes uit te pakken en evt. een extra activiteit te doen. Als de taarten voldoende afgekoeld zijn, mogen ze versierd worden met fondant en verschillende strooisels. De taarten worden in doosjes mee naar huis gegeven. Duur ca 2,5-3 uur

High Tea party € 29,95 p.p.

Dit is leuk voor de wat oudere tieners, maak je eigen high tea en ga daarna in de opkamer in onze "blue room" heerlijk zitten kletsen en genieten van alle gemaakte lekkers! Uiteraard volledig in stijl met etagiéres. Duur ca 2,5-3 uur

3 gangen koken € 35,00 p.p.

Dit is toch helemaal geweldig! samen met je vrienden of vriendinnen je eigen diner koken en het daarna aan de mooi gedekte tafel opeten! Hoe cool! geheel in stijl uiteraard!! Dit feestje duurt ca 3 uur.