Kinderkoken

Wij organiseren reguliere kinderkooklessen op onze lokatie en extern in de leeftijd 6-12 jaar.Wij zijn de Kinder Kookschool voor kooklessen op heel veel BSO’s en Scholen in en om Den Haag en Amsterdam.Door zelf te koken met gezonde voeding, gaan kinderen ook veel gezonder eten.Dit komt omdat je het zelf maakt!
Wilt jouw school of BSO dat ook?
Stuur dan een mail naar info@haagsekookschool.nl of bel met 070-2042650 info@kookstudiotompouce.nl of bel met 020-2101788
Let op!!! Ook online kooklessen voor kids!!!
Wil jij een kinderfeestje bij ons vieren? Vraag naar de mogelijkheden!

Online diner koken Kids € 12,50 p.p. (start weer in het voorjaar)

Aanbevolen leeftijd vanaf ca. 9/10 jaar en een ouder aanwezig. We starten rond 17.00 en rond 18.00/18.30 staat het eten op tafel. Aanmelden info@haagsekookschool.nl Na aanmelden ontvang je de ingrediëntenlijst en materialen lijst. Daarna nog de inlog en betaal link. Leuk voor kids en tieners tot ca 17 jaar.

Prinsessen/ Piraten party € 24,95 p.p.

Dit is leuk voor de kleintjes. Prinses of Piraat Ook gaan we ieder een klein cake-je versieren en als afsluiting ook nog een mooie schatkist knutselen. Andere thema's zijn uiteraard bespreekbaar! Duur van het feestje ongeveer 1 uur en 45 minuten. Natuurlijk is er ook tijd om te zingen voor de jarige en kadootjes uit te pakken.

Pasta party € 23,50 p.p.

Kookfeest voor de kindjes van 7+. Eerst ontvangst en daarna gaan we naar de keuken om het pasta deeg te maken. Als het deeg aan het rusten is hebben we tijd om de kadootjes uit te pakken. Vervolgens gaan we in groepjes de pasta maken met de pasta machine. De pasta wordt in bakjes mee naar huis genomen. Duur van het feestje is ongeveer 1 uur en 45 minuten. Opeten bij ons kan ook, dan duurt het feestje ca 30 minuten langer en komt er ook saus bij de pasta;-) prijs + € 5,00 p.p.

Pizza party € 24,95 p.p.

Kookfeest voor kinderen van 7+. Eerst ontvangst en daarna gaan we naar de keuken om zelf het pizza deeg te maken helemaal vanaf het begin. Als het deeg gaat rusten is het tijd voor een pauze. Tijdens deze pauze kunnen kadootjes uitgepakt worden. Vervolgens gaan we de pizza uitrollen en beleggen. De pizza's worden in de oven gebakken en worden in de keuken opgegeten. Duur van het feestje is ongeveer 2 uur.

Cupcake party € 24,95 p.p.

Dit is een leuk bakfeest feestje voor kindjes van 6+. Eerst ontvangst en daarna gaan we in de keuken om zelf het cupcake beslag te maken. Je mag je eigen baking cups kiezen. Als de cup cakes in de oven staan is er tijd om kadootjes uit te pakken en evt. een extra activiteit te doen. Als de cupcakes voldoende afgekoeld zijn, mogen ze versierd worden met verschillende strooisels. (+€ 2,50 p.p. voor fondant) De cupcakes worden in doosjes mee naar huis gegeven.

Koekjes party € 24,95 p.p.

Bakfeest voor kindjes van 7+. Eerst ontvangst en daarna gaan we naar de keuken om het koekjes deeg te maken. Als de koekjes in de oven staan is er tijd om kadootjes uit te pakken en evt. een extra activiteit. Als de koekjes voldoende afgekoeld zijn, mogen ze versiert worden met glazuur en verschillende strooisels. De koekjes worden in een doosje mee naar huis genomen. Duur van het feestje is ongeveer 2 uur.

Sushi party € 25,95 p.p.

Kookfeest voor kinderen van 8+. We beginnen met ontvangst en daarna gaan we naar de keuken om de sushi rijst te maken. Als de rijst in de lage temperatuur oven staat is het tijd voor een pauze. Tijdens deze pauze kunnen kadootjes uitgepakt worden. Vervolgens gaan we de sushi beleggen en rollen. De sushi wordt mee naar huis genomen. Duur van het feestje is ongeveer 2 uur. Opeten bij ons kan ook, dan duurt het feestje ca 30 minuten langer. prijs + € 5,00 p.p.

Uitbereiding Feestje

Regenboogtaart € 32,50 Multi colour taart € 25,00 Overig taarten op aanvraag. Limonade fontein € 2,00 p.p. Chocolade fontein € 9,95 p.p. Mini popcorn machine € 3,00 p.p. Suikerspin machine € 4,50 p.p. Pannenkoeken/ Tosti's € 5,00 p.p. Broodje knakworst € 3,75 p.p. etc. en er kan nog veel meer, geef uw wensen door! Water en siroop is inbegrepen. Frisdrank op verzoek tegen een kleine vergoeding.

Taart party € 32,50 p.p.

Dit is een leuk bakfeest feestje voor kindjes van 9+. Eerst is het ontvangst en daarna gaan we de keuken in om het taart beslag te maken. Je mag je eigen taart en neemt die mee naar huis. Als de taarten in de oven staan is er tijd om kadootjes uit te pakken en evt. een extra activiteit te doen. Als de taarten voldoende afgekoeld zijn, mogen ze versierd worden met fondant en verschillende strooisels. De taarten worden in doosjes mee naar huis gegeven. Duur ca 2,5-3 uur

High Tea party € 34,50 p.p.

Dit is leuk voor de wat oudere tieners, maak je eigen high tea en ga daarna aan een gedekte tafel heerlijk zitten kletsen en genieten van alle gemaakte lekkers! Uiteraard volledig in stijl met etagiéres. Duur ca 2,5-3 uur

3 gangen koken € 37,50 p.p.

Dit is toch helemaal geweldig! samen met je vrienden of vriendinnen je eigen diner koken en het daarna aan de mooi gedekte tafel opeten! Hoe cool! geheel in stijl uiteraard!! Dit feestje duurt ca 3 uur.