Kinderkoken

Kinderfeestjes. Hieperdepiep hoera! Als je jarig bent dan hoort daar natuurlijk een leuk feestje.
De feestjes kunnen vanaf 6 kinderen gehouden worden op de woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 12.00 (tot uiterlijk 17.30).
In overleg kunnen we ook feestjes op zaterdag of zondag verzorgen. Op deze dagen is de aanvangstijd 10.00 of 11.00 uur tot ongeveer 13.00 uur.

Prinsessen party € 17,50 p.p.

Dit is leuk voor de kleintjes, wij hebben mooie prinsessen jurkjes liggen om te verkleden. Ook gaan we ieder een klein cake-je versieren en als afsluiting ook nog een mooie kroon knutselen. Duur van het feestje ongeveer 1 uur en 45 minuten. Natuurlijk is er ook tijd om te zingen voor de jarige en kadootjes uit te pakken.

Piraten party € 17,50 p.p.

Dit is leuk voor de kleine jongens. Bij ons worden ze omgetoverd tot piraat. Er wordt een eigen piraten cake-je versierd. en als knutsel thema hebben we schatkist maken. Duur van het feestje ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Pasta party €17,50 p.p

Kookfeest voor de kindjes van 7+. In de opkamer is de ontvangst aan de Tea-table. (blauw of roze thema). Daarna gaan we naar de keuken om het pasta deeg te maken. (groepjes van 2 of 3). Als het deeg aan het rusten is hebben we tijd om de kadootjes uit te pakken in de opkamer. Vervolgens gaan we de pasta maken met de pasta machine. De pasta wordt in bakjes mee naar huis genomen. Duur van het feestje is ongeveer 2 uur.

Pizza party € 17,50 p.p.

Kookfeest voor kinderen van 8+. In de opkamer is de ontvangst aan de Tea-table. (blauw of roze thema). Daarna gaan we naar de keuken om het pizza deeg te maken. (eerst in groepjes van 2 of 3, daarna zelfstandig). Als het deeg in de rijskast gaat rusten is hebben we tijd voor een pauze in de opkamer. tijdens deze pauze kunnen kadootjes uitgepakt worden. Vervolgens gaan we de pizza uitrollen en beleggen. De pizza's worden in de oven gebakken en worden in de keuken opgegeten. Duur van het feestje is ongeveer 2,5 uur.

Cupcake party € 19,50 p.p.

Dit is een leuk bakfeest feestje voor kindjes van 6+. In de opkamer is de ontvangst aan de Tea-table. (blauw of roze thema). Daarna gaan we naar de keuken om het cup cake beslag te maken. Je mag je eigen baking cups kiezen. Als de cup cakes in de oven staan is er tijd om in de opkamer kadootjes uit te pakken en evt. een extra activiteit te doen. Als de cupcakes voldoende afgekoeld zijn, mogen ze versiert worden met fondant en verschillende strooisels. De cupcakes worden in doosjes mee naar huis gegeven. Duur van het feestje is ongeveer 2 uur.

Koekjes feest € 19,50 p.p.

Bakfeest voor kindjes van 6+. In de opkamer is de ontvangst aan de Tea-table. (blauw of roze thema). Daarna gaan we naar de keuken om het koekjes deeg te maken. Als de koekjes in de oven staan is er tijd om kadootjes uit te pakken en evt. een extra activiteit. Als de koekjes voldoende afgekoeld zijn, mogen ze versiert worden met glazuur, fondant en verschillende strooisels. De koekjes worden in een doosje mee naar huis genomen. Duur van het feestje is ongeveer 2 uur.

Sushi party € 19,95 p.p.

Kookfeest voor kinderen van 8+. In de opkamer is de ontvangst aan de Tea-table. (blauw of roze thema). Daarna gaan we naar de keuken om de sushi te maken. (eerst in groepjes van 2 of 3, daarna zelfstandig). Als de rijst in de garingsoven staat is het tijd voor een pauze. Tijdens deze pauze kunnen kadootjes uitgepakt worden. Vervolgens gaan we de sushi beleggen en rollen. De sushi wordt mee naar huis genomen. Duur van het feestje is ongeveer 2,5 uur.

 

 

Extra optie’s die verlengen de duur van het feestje.

(handig als pizza deeg aan het rijzen is, cupcakes of koekjes in de oven zitten of pasta deeg aan het rusten is)

Limonade fontein € 2,00 per kind

Zelf je beker limonade uit de verlichte fontein tappen is echt feest!

Chocolade fontein € 4,50 per kind

Met een chocoladefontein kun je chocoladefonduen. Fruitsoorten (afhankelijk van het seizoen) banaan, meloen, appel, druiven, aardbei, peer en frambozen. Maar ook marshmallows worden geserveerd.

Mini -popcorn machine € 2,00 per kind

Suikerspin machine € 2,50 per kind

GEÏNTERESSEERD IN EEN WORKSHOP?

Reserveer nu!

Contact